More

Wij zijn met zijn vijven gaan proeven en combineren, vanuit onze passie en achtergrond; bier, whisky en chef kok. Wat doen deze basis onderdelen elkaar? We ontdekten steeds meer dimensies, stapelen en weer afbouwen. Telkens anders en verschillend. Wauw, deze beleving zouden meer mensen moeten ervaren!

Naast een aantal Blend tasting edities pakken we ook groots uit met het Blend Festival. We laten jou unieke combinaties proeven, bier, whisky, gecombineerd met food.

TASTINGS
Wij organiseren een aantal keer per jaar tastings. In een kleine setting van 18 personen gaan we samen proeven en beleven. We nemen jullie mee in de ontwikkeling van smaken en begeleiden 3 spannende combinaties.

FESTIVAL
We organiseren ook het Blend Zwolle festival. Dit is een totaal belevingsfestival: Blends met bier, whisky, Food én live muziek. Max 150 personen. Voor een ieder die sensitief is voor ambiance en verzot is op een geweldige smaakbeleving. Een mooi assortiment bieren whisky’s en verschillende foods. Zelf lekker uitproberen en proeven, of probeer één van onze combinaties.

We heten je graag welkom op onze Blends ! kijk voor meer informatie op de ticket pagina